Oživi me

Ozivi me logo

O KAMPANJI

Kampanja naziva „OŽIVI ME“ pokrenuta je s ciljem osvještavanja hrvatske javnosti o važnosti poznavanja postupaka oživljavanja po uzoru na kampanje pokrenute u državama diljem svijeta. Sudjelujte i naučite ih jer zajedno možemo promijeniti ovaj svijet nabolje!

NAUČITE OŽIVLJAVATI

Zato što svaka priča zaslužuje sretan završetak! Zato što se srčani zastoj može dogoditi BILO KOME, BILO KADA i BILO GDJE! Zato što je srčani zastoj jedan od najčešćih uzroka smrti! Zato što su sekunde važne! Zato što je jednostavno i lako!

Mijenjamo svijet
Nije tesko

PRIDRUŽITE NAM SE

Pridružite nam se na javnim događanjima na gradskim trgovima u Hrvatskoj gdje ćemo educirati laike. Kampanja „OŽIVI ME“ dolazi u Split, Zadar, Rijeku, Zagreb i Osijek. Budite dio naše kampanje, družite se s nama, zabavite se i naučite nešto novo!

Više informacija o događanjima na gradskim trgovima, projektima i volonterskom sudjelovanju u kampanji saznajte na našoj internetskoj stranici.

PITAJTE NAS

Ukoliko imate dodatnih pitanja o kampanji i/ili oživljavanju, pišite nam, a mi ćemo se potruditi odgovoriti Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
W: www.ozivi.me
F: www.facebook.com/ozivime
I: www.instagram.com/ozivime
Y: www.youtube.com/user/ozivime

Sponzori1Sponzori2

U srijedu, 24. rujna 2014. s početkom u 11,00 sati u prostorijama Zaklade Hrvatska kuća srca predstavljena je kampanja 'Oživi me. Riječ je o javnozdravstvenoj nacionalnoj kampanji kojom se želi podići razina svijesti građana te educirati širu javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj.

Please publish modules in offcanvas position.